Edzők

Eszter
Mezei Eszter
a Láng Sport egyesület vezető edzője.

Mezei Eszter vagyok a Láng Sport egyesület vezető edzője.

Több, mint 20 éve foglalkozom gyerekekkel, az óvodás korúaktól kezdve a tinédzserekig.

A Testnevelési Egyetemen szereztem diplomát és később a BSA-n az aerobik edzői képesítést . Országos Fit-Kid bajnok voltam, Show-tánc bajnok és válogatott aerobikos.

Amikor Fótra költöztünk a családommal a nagylányom óvodájában Zumba Kids foglalkozásokat kezdtem el tartani, aminek óriási sikere volt. Több, mint 20 nyári táboron vagyunk túl és egy szuper gyermek közösség alakult ki.

Célom, hogy a rendszeres mozgással segítsem a gyerekek mozgásfejlődését, koordinációját, koncentrációját. Fontosnak tartom azt is, hogy egy olyan légkört, közösséget alkossunk, ahova a gyerekek szeretnek járni, ahol biztonságban érzik magukat úgy, hogy közben minőségi "munkát" végzünk.

Zsuzsa
Rutkovszky-Bacsó Zsuzsanna
a Láng Sport egyesület edzője.

Rutkovszky-Bacsó Zsuzsanna vagyok Láng SE edzője.

Esztivel egy korosztályban versenyeztünk és miután családod alapítottunk, az élet összehozott bennünket ismét.

Óvodás koromban szertornával kezdtem a sport karrieremet, Debrecenben. Többszörös magyar bajnokságot nyertünk csapatban, majd az egyesületünk bekapcsolódott az aerobic világába is. Itt kipróbálhattam magam egyéniben, párosban, trióban és csoportban is, utóbbi kategóriában háromszoros junior világbajnokok lettünk. Az országos magyar bajnoki címek mellett, már felnőttként, trióban részt vehettem a hazai rendezésű EB-n is, ahol ezüst érmet szereztünk. Több éven keresztül edzőként és bíróként segítettem az egyesületünk fiatalabb versenyzőit.

Jelenleg Gödön élek a családommal, 2 kislány anyukájaként és a napi teendők mellett alig várom, hogy újra együtt mozoghassak a legkisebbekkel Fóton!